Recreatiewoningen

Het segment recreatiewoningen is zeer breed. Van semipermanente mantelzorg units achter in de tuin, tot volledige luxe recreatievilla’s. De grens tussen recreatiewoning, tiny house en permanente bewoning wordt steeds vager. Het concept Modern is aardbevingsbestendig en eenvoudig
om te zetten naar permanente huisvesting.


Het thema is een flexibele basisstructuur, waarbij interieur en exterieur aangepast kunnen worden aan doelgroep en (park-) thema. Zo onstaat uit dit concept het Loshuus, Groninger, Boerderij en Strandvilla type, voor 6 tot 8 pers. met 2 of 3 douches, waardoor ook het hotelcomfort met eigen sanitair per kamer aangeboden kan worden. Type Modern is zelfs uit te bouwen tot 20 personen in 2 geschakelde villa’s voor 10 pers. Als vrijstaande woning voor permanente bewoning heeft het een gewijzigde trap, met slaapkamer en badkamer beneden en 2 slaapk boven.
Door extra smalle wandpanelen met hoge isolatiewaarden, behalen we een verhouding GO/BVO tot 83% en door Prefab een zeer snelle bouwtijd. Daarnaast een volledige prefab recreatiewoning eventueel voorzien van onderbouw, maar ook geschikt als strandwoning.
Nul op de Meter, duurzaam bouwen, dit zijn allemaal aspecten, die binnen deze reeks ingepast kunnen worden. Een bijzonder onderdeel is een serie voor vergunningsvrij bouwen, waarbij we met de toegepaste dunne gevelpanelen met Rc> 6,0 ongeveer 10% extra gebruiksoppervlak oftewel een extra (slaap) kamer kunnen realiseren.